Honda Civic Active Life Concept naar IAA

Ook Civic Tourer aan de lifestyle

Honda Civic Active Life Concept
Honda Civic Active Life ConceptHonda Civic Active Life ConceptHonda Civic Active Life ConceptHonda Civic Active Life ConceptHonda Civic Active Life Concept
Toen we de woorden 'Civic' en 'Concept' in Honda's persbericht zagen staan, hadden we goede hoop dat het Japanse merk iets van z'n nieuwe C-segmenter in Frankfurt zou laten zien. Het mocht niet zo zijn. Wel krijgen we een hippe lifestyle-Civic te zien.

In april kregen we van Honda in New York het eerste voorproefje te zien op de compleet nieuwe generatie Civic. De gifgroene concept-car stond in coupévorm te schitteren en niet veel later konden we nagenoeg de hele nieuwe Civic-familie bekijken toen de patentschetsen opdoken. Tijdens de IAA van Frankfurt richt Honda zich toch nog op de huidige Civic. We krijgen de Civic Tourer Active Life Concept te zien.

De ruimste station in z'n klasse laat zien waar de 1.668 liter metende bagageruimte - met de achterbank plat - allemaal goed voor kan zijn. Achter in de Civic is een systeem gemonteerd waarmee twee fietsen eenvoudig meegenomen kunnen worden.

Het draait voornamelijk om tweewielers, want Honda bevestigt onder andere een luchtpomp en een lamp aan de binnenzijde van achterklep om fietsonderhoud te vergemakkelijken. Ook een dakkoffer is van de partij, volgens Honda ideaal om 'fietsaccessoires zoals schoenen en helmen' mee te nemen.

PRIVATE LEASE Honda Civic

Lezersreacties (32) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.