GP Pack voor Mini John Cooper Works

De light-versie

Mini John Cooper Works GP Pack
Mini John Cooper Works GP PackMini John Cooper Works GP PackMini John Cooper Works GP PackMini John Cooper Works GP PackMini John Cooper Works GP PackMini John Cooper Works GP PackMini John Cooper Works GP Pack

Voor iedereen die wel in is voor een Mini John Cooper Works maar de extreme GP-versie nét iets te veel van het goed vindt: even opletten! Mini komt namelijk met een GP Pack die de driedeurs een vleugje GP geeft.

Naast de al behoorlijk sportieve 231 pk sterke ‘reguliere’ Mini John Cooper Works parkeerde Mini het afgelopen najaar de extremere GP. Naast een krachtigere versie van de geblazen 2.0 viercilinder, die dan goed is voor 306 pk, heeft de gelimiteerde GP flink wat uiterlijke opsmuk met bijvoorbeeld uitstekende wielkasten en een forse achtervleugel. Iets te veel van het goede? Geïnspireerd op deze versie komt Mini met het GP Pack, waarbij de reguliere Mini John Cooper Works hier en daar GP-invloeden krijgt.

Aan de hand van dit pakket is de exclusieve ‘Racing Grey’ lakkleur beschikbaar met de ‘Melting Silver’ afwerking op het dak en bij de spiegelkappen. De bekende wielen krijgen een GP-badge en verder behoudt de versie her en de typerende rode aspecten, zoals de sierstrip in de grille. De verlichting-omlijstingen en logo’s worden daarentegen á la GP in het hoogglans zwart geleverd. Binnenin worden verschillende GP-logo’s verwerkt. 

Bij de Nederlandse importeur is nog geen informatie bekend over de komst van het GP Pack naar ons land.

PRIVATE LEASE MINI