Gelekt: Ford Focus facelift

Ford Focus facelift
Ford Focus faceliftFord Focus faceliftFord Focus Wagon faceliftFord Focus Wagon faceliftFord Focus Wagon faceliftFord Focus Wagon faceliftFord Focus Wagon faceliftFord Focus Wagon faceliftFord Focus Wagon facelift
De concurrentie zit niet stil, dus Ford acht de tijd rijp voor een opfrisbeurt voor de Focus. De foto's zijn eerder op het internet beland dat eigenlijk de bedoeling was...

We zien dat Ford de Focus een front heeft gegeven dat meer in lijn is met de gefacelifte Fiesta en de Mondeo, die later dit jaar bij ons op de markt komt. Ook de achterlichtunits zijn aangepakt.

Een belangrijk kritiekpunt was het drukke interieur, en we zijn verheugd je te kunnen laten zien dat de ingenieurs hebben geluisterd naar de pers en de klanten: het binnenste ziet er rustiger, hoogwaardiger uit.

Wat er technisch gezien verandert, is nog onbekend. De Ecoboost driecilinder was al beschikbaar in de Focus, dus op dat gebied verwachten we niet al te veel wijzigingen.

Begin volgende week hebben we meer foto's en de officiële informatie voor je.

PRIVATE LEASE Ford Focus

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (106) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum