Gelekt: Audi Q4 Sportback e-tron Concept

Morgen officieel onthuld

Audi

Het zit Audi niet echt mee. Het merk probeert zijn nieuwkomer zo goed als mogelijk voor de buitenwereld te verbergen dat er zelfs nagenoeg geen teasers werden rondgestuurd. Een paar uur later belandt de Q4 Sportback e-tron Concept toch te vroeg op de digitale kanalen.

Op Instagram zwerven nu al enkele foto's van de nieuwe concept-car van Audi rond. In eerste instantie deelt het account 'Chiron_des_goettersde foto's, waarna andere pagina's de foto's verder verspreiden. Goed nieuws voor ons: het grootste nieuws is ook goed zichtbaar. De kontpartij van de conceptuele versie van de elektrische SUV is namelijk ook vroegtijdig gelekt. Zoals stiekem al te verwachten viel, plakt Audi een ondertussen wel bekende Sportback-kont op de Q4 e-tron Concept. De daklijn loopt straks dus sterk af en eindigt bij een lage achterspoiler. Daarbij wordt de heuppartij iets breder getekend dan bij de reguliere SUV's.

Audi begon vanochtend vol goede moed met zijn teasercampagne van de concept-versie van de Q4 Sportback e-tron. Het gaat hier inderdaad nog om een studiemodel, hoewel het model al aardig productierijp lijkt te zijn. Deze morgen werd bekendgemaakt dat de nieuwe elektrische voorbode zich morgen zou laten zien. Die onthulling staat natuurlijk nog steeds voor datzelfde moment gepland. Op technisch vlak is er nog niks bekendgemaakt of gelekt, maar de kans is aanwezig dat de Q4 Sportback e-tron zijn technische genen met de reguliere Q4 e-tron Concept deelt. Ga dus uit van een 306 pk sterke elektromotor en een 82 kWh accupakket. Reken op een actieradius van zo'n 450 kilometer.

PRIVATE LEASE Audi Q4

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (71) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.