Gefacelifte Kia XCeed betrapt

Voor de vorm

Spyshots Kia XCeed facelift
Spyshots Kia XCeed faceliftSpyshots Kia XCeed faceliftSpyshots Kia XCeed faceliftSpyshots Kia XCeed faceliftSpyshots Kia XCeed facelift

Kia presenteert komende week een gefacelifte XCeed. Het huidige model maakt maandag 18 juli plaats voor een opgefriste variant. Voor dat moment daar is, kunnen we de opgewaardeerde cross-over in testkostuum bekijken.

Eerlijk is eerlijk: de foto's van deze ingepakte gefacelifte Kia XCeed zijn een beetje voor de vorm. Onlangs gaf Kia al designschetsen van de vernieuwde XCeed vrij en de onthulling van die aangescherpte cross-over vindt al over enkele dagen plaats.

Spyshots Kia XCeed facelift

Bijzondere achterlichten voor de gefacelifte Kia XCeed.

Ten eerste is de groene lakkleur van dit ingepakte testexemplaar interessant. De kleur groen is niet alleen opvallend, maar voor de XCeed ook helemaal nieuw. Reken er dus op dat het kleurenpalet van met de komst van de gefacelifte XCeed uitbreiding krijgt. Verder zijn de nieuwe achterlichten van de XCeed al goed zichtbaar. Exemplaren met een vergelijkbaar honingraatpatroon past Kia al toe achter op de GT- en GT-Line-versies van de Ceed Hatchback. Ook lijken de lichtmetalen wielen die onder dit testexemplaar zitten nieuw, het zijn dezelfde wielen die Kia al op designschets van de gewijzigde XCeed liet zien. Wat zien we verder? Natuurlijk de vernieuwde koplampen. Die behouden hun vorm maar krijgen een andere indeling met voortaan uit verticale segmenten opgebouwde led-dagrijverlichting. Kia past verder de grille en de bumpers van de XCeed en levert mogelijk nieuwe mild-hybride motoren in de cross-over. Reken verder op de komst van vernieuwde infotainmentsystemen en nieuwe kleur- en materiaalopties voor de afwerking van het interieur.

Op maandag weten we meer, dan trekt Kia al het camouflagewerk van de gefacelifte XCeed.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (8) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.