Vernieuwde Kia Ceed op de prijslijst

Van Ceed Hatchback tot Sportswagon en ProCeed

Kia Ceed facelift
Kia Ceed faceliftKia Ceed faceliftKia Ceed faceliftKia Ceed faceliftKia Ceed faceliftKia Ceed faceliftKia Ceed faceliftKia Ceed faceliftKia Ceed facelift

De inkt van de brochure van de gewijzigde Kia Ceed-familie is nog niet droog, of de Nederlandse importeur maakt de prijzen van de herziene Ceed Hatchback, Ceed Sportswagon en ProCeed al bekend. De opgefriste Ceeds zijn per direct te bestellen en staan vanaf oktober bij de dealers.

Op de XCeed na werd de complete Ceed-familie in juli dit jaar gefacelift. Tijdens die bijsnijsessie kreeg vooral de Hatchback aandacht. Net als de Sportswagon en Proceed kreeg die vijfdeurs een vernieuwd front met een anders ingetekende grille, koplampen met een gewijzigde indeling én vers bumperwerk aangemeten. Daarbij ontvingen de GT- en GT-Line-smaken van de Ceed Hatchback bijzondere achterlichten, waarbij de ledmodules in een honingraatmotief werden geplaatst. Voor de aangescherpte Ceed reken he minstens € 24.095 af.

Uitvoeringen

Voor die 24 mille drukt de Kia-dealer je de sleutels van de Ceed Hatchback in handen, die in dat geval is uitgevoerd als ComfortLine en voorzien van een 120 pk 1.0 T-GDI met handbak. De Ceed Sportswagon is er in die configuratie vanaf € 25.095. Net als de Sportswagon levert Kia de Hatchback voor een meerprijs van € 2.000 ook als rijker uitgeruste DynamicLine, met onder meer full-ledkoplampen en een 10,25-inch multimediascherm. Wie daarbovenop € 1.500 legt ( € 2.000 bij de Sportswagon), krijgt de DynamicPlusLine-uitvoering met onder meer stoel- en stuurwielverwarming en een reeks passieve en actieve veiligheidssystemen. De Ceed Hatchback en Sportswagon zijn ook als sportiever uitgedoste GT-Line en GT-PlusLine verkrijgbaar. De Ceed Hatchback kun je daarbovenop als ultravlotte GT met 204 pk sterke 1.6 T-GDI bestellen.

Plug-in en ProCeed

Opnieuw kun je de Ceed ook als 141 pk sterke plug-in hybride aanschaffen, al is alleen de Ceed Sportswagon met die plug-in hybride aandrijflijn verkrijgbaar. Hij perst 50 WLTP-kilometers uit zijn 8,9 kWh accu. De stekker-Ceed komt op de markt als DynamicLine, DynamicPlusLine en ExecutiveLine. Hij heeft een vanafprijs van € 34.695.  De van zichzelf al dynamischer gelijnde ProCeed komt alleen in de sportiever ogende uitvoeringen GT-Line, GT-PlusLine en GT in de prijslijst en kost minimaal € 32.095.

Hier lees je meer over de vernieuwde Ceed-familie die nu ook met een 160 pk 1.5 T-GDI met handgeschakelde zesbak en zeventraps automeet met dubbele koppeling verkrijgbaar is.

PRIVATE LEASE Kia ProCeed

Arval
Kia ProCeed 1.0 T-GDi GT-Line (5D/6H)
€ 509
 
Kia
Kia ProCeed 1.0 T-GDi GT-Line (5D/6H)
€ 579
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (21) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.