Ford teast Bronco-drietal

Nog een week

Ford Bronco teaser

Ford stuurt een nieuwe teaser van de komende Bronco de wereld in. Voor het eerst wordt het complete drietal van de zijkant getoond.

Na jarenlange speculaties is het moment bijna daar: Ford lanceert een nieuwe Bronco. Dat wordt niet één auto, nee, Ford neemt drie verschillende Bronco’s mee naar de wereldpremière. Van de Bronco komen er namelijk in de basis twee heel verschillende versies: de Bronco als échte SUV en de meer lifestyle-gerichte Bronco Sport. Van de diehard-Bronco komen vervolgens weer twee versies: de meer spartaanse tweedeurs met softtop en voor het eerst de rianter bemeten vierdeurs. Deze versies zijn meer een knipoog naar de oer-Bronco met een typerende koetslijn, bekend front en derde wiel op de achterklep.

Hoewel alle Bronco’s al meermaals de lenzen van spionagefotografen hebben gepasseerd en sommige zelfs al zijn gelekt, is het nu voor het eerst dat er officieel drie verschillende Bronco’s worden getoond. Ford lanceerde halverwege de jaren 60 van de vorige eeuw de Bronco, waarna het tot eind jaren 90 vasthield aan de Amerikaanse SUV. Nu meer dan twintig jaar later wordt de ondertussen iconische naam dus weer van zolder gehaald en moet de Bronco het straks opnemen tegen auto’s als de Jeep Wrangler.

Volgende week maandag presenteert Ford de nieuwe Bronco. Dan wordt er ook meer bekend over de technische specificaties. Zoals het er nu uitziet, gaan de drie Bronco’s aan onze Europese neuzen voorbij.

PRIVATE LEASE Ford Bronco

DirectLease
Ford Puma 1.0 EcoBoost 125pk Titanium (5D/6H)
€ 489
 
Arval
Ford Kuga 2.5 PHEV Titanium (5D/CVT)
€ 654
 

Lezersreacties (4) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.