Driedeurs Ford Bronco ploegt door de sneeuw

Schieten op Jeep Wrangler

Spyshots Ford Bronco
Spyshots Ford BroncoSpyshots Ford BroncoSpyshots Ford BroncoSpyshots Ford BroncoSpyshots Ford Bronco

Ford voegt later dit jaar een compleet nieuwe offroader aan zijn modellengamma toe, en trekt daarvoor de modelnaam Bronco uit de mottenballen. Voor het eerst duikt er beeldmateriaal op van de driedeursversie van die avontuurlijke Ford.

De Noord-Amerikaanse automarkt schreeuwt al jaren om de terugkeer van de Bronco en begin 2017 gaf Ford de meute eindelijk waar het om vroeg. De Bronco zou terugkeren. Inmiddels zijn ingepakte testexemplaren al diverse keren in beeld verschenen, al ging het tot op heden altijd om de vijfdeursversie. Onze spionagefotograaf heeft nu ook de kortere driedeursvariant voor z'n lens gekregen.

De Bronco wordt een model waarmee Ford de Jeep Wrangler het vuur na aan de schenen wil leggen. Dat betekent dat de Bronco een relatief rechttoe rechtaan offroader wordt waar ongetwijfeld een uitgebreide accessoirecatalogus voor wordt samengesteld. Op deze foto's is de kortere driedeursversie van de Bronco te zien. Het camouflagewerk op het dak en op het achterste deel van de Bronco wijst er mogelijk op dat het dak nagenoeg compleet te verwijderen zal zijn. Inderdaad, net als bij de Wrangler. Met de Bronco R Concept gaf Ford overigens al een goede indicatie van wat we van een definitieve productieversie mogen verwachten.

Ford heeft al aangegeven in de lente het doek van de Bronco te trekken. Dit kan echter al in april zijn tijdens de New York Auto Show. We wachten af.

PRIVATE LEASE Ford Bronco

DirectLease
Ford Puma 1.0 EcoBoost 125pk Titanium (5D/6H)
€ 489
 
DirectLease
Ford Focus 1.0 EcoBoost 125pk Hybrid Titanium (5D/6H)
€ 509
 
Arval
Ford Kuga 2.5 PHEV Titanium (5D/CVT)
€ 654
 

Lezersreacties (7) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.