Ford geeft prijskaartjes aan S-Max Vignale

Weelderige MPV vanaf 48.365

Ford geeft prijskaartjes aan S-Max Vignale
Ford geeft prijskaartjes aan S-Max VignaleFord geeft prijskaartjes aan S-Max VignaleFord geeft prijskaartjes aan S-Max VignaleFord geeft prijskaartjes aan S-Max VignaleFord geeft prijskaartjes aan S-Max VignaleFord geeft prijskaartjes aan S-Max VignaleFord geeft prijskaartjes aan S-Max VignaleFord geeft prijskaartjes aan S-Max Vignale
Met zijn Vignale-label heeft Ford een oude naam nieuw leven ingeblazen. Steeds meer modellen worden ondergedompeld in leer en chroom en nu weten we welk bedrag voor de S-Max Vignale moet worden neergeteld.

Om maar met de deur in huis te vallen: de S-Max Vignale staat vanaf 48.365 euro in de Nederlandse showrooms. Voor dat geld krijg je een 1,5-liter Ecoboost benzinemotor met 160 pk onder de kap. Hoger op de ladder staat de S-Max Vignale met 240 pk sterke 2.0-liter Ecoboost gekoppeld aan een automatische transmissie op de bestellijst.

Dieselen kan vanaf 56.745 euro met de 150 pk sterke 2.0 TDCi, gekoppeld aan Powershift-transmissie. Hetzelfde blok is ook met 210 pk te krijgen. Die versie kost 62.445 euro.

Optisch is de S-Max Vignale te herkennen aan parelmoerlakkleuren als Milano Grigio en White Platinum. Het interieur is bedekt met gewatteerd Windsor-leer met contrasterende stiksels. De bekleding is te krijgen in de kleuren Cashmere en Ebony. Sync3 is standaard, hetzelfde geldt voor Active Noise Control.

Ford heeft met de aanduiding Vignale een oude naam afgestoft. Alfredo Vignale was een carrosseriebouwer die bij niemand minder dan Pininfarina in lering was. Vignale heeft diverse carrosserieën voor merken als Alfa Romeo, Fiat, Maserati en Lancia gebouwd. In 2004 liet Ford met de Focus Vignale voor het eerst zien interesse in de naam te hebben. Die auto droogde uiteindelijk op als Focus Coupé-Cabriolet. De eerste echte Vignale-Ford die we tegenkwamen was de Mondeo Vignale. Later kwamen ook de Edge en S-Max en Kuga Vignale om de hoek kijken.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (29) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.