Fiat Argo komt als Trekking

Avontuurlijk

Fiat Argo Trekking

In twee jaar tijd verkocht Fiat maar liefst 100.000 Argo's en dat viert het merk naar eigen zeggen met de komst van een nieuwe uitvoering. Breaking nieuws? Welnee.

Kennen we de Fiat Argo nog? Twee jaar geleden presenteerde Fiat do Brasil een compacte hatchback met die naam, een net geen vier meter lange auto waarvan inmiddels 100.000 exemplaren zijn verkocht. Fiat do Brasil viert dat naar eigen zeggen met een nieuwe variant: de Trekking.

De Trekking, in Nederland kennen we de naam natuurlijk van auto's als de 500L, is een stoer aangeklede variant die in april aan het leveringsgamma wordt toegevoegd. Fiat voert in Zuid-Amerika onder het Adventure-label al jaren - met succes - met zwarte kunststof delen aangeklede versies van zijn modellen. Deze Argo Trekking, die ongetwijfeld iets hoger op zijn pootjes komt te staan, neemt het straks op tegen auto's als de Ford Ka Freestyle, een auto die wij in Europa kennen als de Ka+ Active. Voorlopig moeten we het met deze ene afbeelding doen.

PRIVATE LEASE Fiat

Fiat
Fiat Panda 1.0 Hybrid (5D/6H)
€ 254
 
Fiat
Fiat 500 1.0 Hybrid Dolcevita (3D/6H)
€ 256
 

Lezersreacties (11) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.