Ferrari F12 Berlinetta van PP Performance

Ferrari F12 Berlinetta PP Performance
Ferrari F12 Berlinetta PP PerformanceFerrari F12 Berlinetta PP PerformanceFerrari F12 Berlinetta PP PerformanceFerrari F12 Berlinetta PP PerformanceFerrari F12 Berlinetta PP Performance
PP Performance is weer losgegaan op een exoot. Ditmaal krijgt de Ferrari F12 Berlinetta een krachtkuur.

We schatten de kans wat laag in dat je in een Ferrari F12 Berlinetta de behoefte hebt aan nog meer vermogen, maar de heren van PP Performance hebben een veeleisend klantenbestand. De Italiaanse beul gaat af-fabriek rond met een 6,3-liter V12, waar 740 pk en 690 Nm uit wordt gepeurd. PP Performance gaat nog een stapje verder, en monteert een aangepast uitlaatsysteem en een nieuw sportfilter op de F12.

Het resultaat is een 795 pk sterk racemonster met 730 Nm koppel dat in 2,9 seconden naar de 100 km/h katapulteert. Dat is 0,2 tellen rapper dan het origineel. Wie acht tellen de tijd neemt, heeft de 200 km/h op de klok staan. Z'n topsnelheid ligt op 340 km/h. PP Performance rekent 14.999 euro voor de krachtkuur.

Lezersreacties (7) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.