FCA maakt betalingen mogelijk via Uconnect Market

Pizza en benzine

FCA Uconnect Market

FCA is klaar voor de volgende stap in connectiviteit en wil het met Uconnect Market mogelijk maken vanuit de auto verschillende zaken te betalen. Brandstof bijvoorbeeld of pizza.

Uconnect Market is een uitbreiding van het bestaande Uconnect-infotainmentsysteem en moet het mogelijk maken om betalingen te doen bij geselecteerde Shell-tankstations. Bij monde van Automotive News meldt FCA echter dat ook Domino’s Pizza meedoet met het project, zodat ook het bestellen van zo'n fijne ronde hap aanzienlijk wordt vereenvoudigd. Het plaatsen van een restaurant-reservering, het betalen in parkeergarages en het maken van een dealerafspraak behoren echter ook allemaal tot de capaciteiten van Market.

Een toevoeging als deze is niet helemaal nieuw, want General Motors heeft met GM Marketplace iets soortgelijks in huis. Voor FCA is het echter wel nieuw. Uconnect Market is geen verre toekomstmuziek, maar wordt in de VS via een heuse over-the-air-update toegevoegd aan modellen van Chrysler, Dodge, Jeep en Ram, die zijn uitgerust met een geschikt infotainmentsysteem.

Lezersreacties (8) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.