Kleine facelift voor Audi A4 en A4 Avant

Vooral vanbuiten

Kleine facelift voor Audi A4 en A4 Avant
Kleine facelift voor Audi A4 en A4 AvantKleine facelift voor Audi A4 en A4 AvantKleine facelift voor Audi A4 en A4 AvantKleine facelift voor Audi A4 en A4 AvantKleine facelift voor Audi A4 en A4 AvantKleine facelift voor Audi A4 en A4 AvantKleine facelift voor Audi A4 en A4 AvantKleine facelift voor Audi A4 en A4 AvantKleine facelift voor Audi A4 en A4 AvantKleine facelift voor Audi A4 en A4 AvantKleine facelift voor Audi A4 en A4 AvantKleine facelift voor Audi A4 en A4 AvantKleine facelift voor Audi A4 en A4 AvantKleine facelift voor Audi A4 en A4 AvantKleine facelift voor Audi A4 en A4 AvantKleine facelift voor Audi A4 en A4 AvantKleine facelift voor Audi A4 en A4 Avant
Audi heeft de A4 op de snijtafel gelegd. Zowel de sedan als de Avant kruipen er met vooral optische aanpassingen weer van af.

De momenteel vijfde generatie A4 werd in 2015 gepresenteerd en daarmee is het model nog niet bepaald oud te noemen. Audi heeft de laatste tijd echter veel nieuwe modellen gepresenteerd en dus is het ook tijd voor de A4 om te worden gemoderniseerd. Het gaat daarbij puur om kleine optische ingrepen, want van technische aanpassingen is geen sprake.

Audi gaat bij een generatiewissel al niet al te hardhandig met ontwerpwijzigingen om en dus is het logisch dat ook deze bijgewerkte A4 niet wereldschokkend afwijkt van het al bekende model. De A4 krijgt nieuwe bumpers aan de voorzijde en ook de A4's met het S Line-pakket krijgen nieuw bumperwerk onder aan de neus. De achterbumper wordt tevens vernieuwd. De normaal ronde uitlaatpijpen erin zijn overigens vervangen door platte, trapeziumvormige exemplaren. Audi stelt verder nieuwe lichtmetalen wielen beschikbaar.

Nieuw is het S Line Competition-pakket, een pakket uiterlijke aanpassingen waarbij wat RS-details op de A4's worden doorgevoerd. De A4 Avant beschikt met het pakket onder andere over een spoiler boven aan de bilpartij. Onder aan de achterportieren verschijnt dan een Audi-logo. Speciale 19-inchwielen, een sportonderstel, rode remklauwen en ledkoplampen maken tevens deel uit van het S Line Competition-pakket. Het interieur wordt met dit pakket aangekleed met een driespaaks stuurwiel, halfleren zwarte stoelen en diverse zwarte en koolstofvezel inzetstukken.

De subtiel vernieuwde A4 verschijnt deze herfst bij de Nederlandse dealers. De prijzen volgen uiteraard later.

PRIVATE LEASE Audi A4

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (143) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.