Exclusieve Range Rover 'Coupé' op komst

Niels van Roij grijpt zijn kans

73d6f93b5719126feed8a3a1d24084a8

Niels van Roij Design springt op slimme wijze in het gat dat is ontstaan nadat Land Rover de stekker uit de Range Rover SV Coupé trok.

Begin dit jaar werd bekend dat Land Rover de vorig jaar gepresenteerde Range Rover SV Coupé toch niet in productie neemt. Het bedrijf gaf aan dat het de middelen en investeringen die nodig zijn voor de productie van de SC Coupé, beter kan inzetten voor de ontwikkeling van de volgende generatie van zijn producten. Aanvankelijk zou Land Rover 999 exemplaren van de SV Coupé, een driedeurs Range Rover vol bijzondere details, gaan produceren, maar dat gaat niet gebeuren. Gelukkig is daar Niels van Roij Design.

Niels van Roij Design, toont namelijk schetsen waarop we, inderdaad, een Range Rover Coupé-achtig model zien. Het bedrijf geeft aan dat het 100 exemplaren van wat het de Adventum Coupé noemt, gaat produceren. De Adventum Coupé is volledig naar smaak van de klant in te richten. Tweed of andere in auto's ongebruikelijke materialen? Volgens Niels van Roij is alles mogelijk.

Niels van Roij Design geeft aan tussen de 275.000 en 375.000 pond, grofweg tussen de € 316.000 en € 431.000, voor de ombouw te vragen. De kosten zijn afhankelijk van de afgeleverde basisauto. Wie zijn Range Rover graag met twee portieren minder ziet, zal eerst een aanbetaling van een kleine € 58.000 moeten doen. De ombouw neemt zes maanden in beslag.

 

Lezersreacties (11) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.