Dit kost de Suzuki Swift!

Iets duurder dan de Baleno

Dit kost de Suzuki Swift!
Suzuki heeft bekendgemaakt wat de geheel nieuwe Swift moet kosten. De voordeligste uitvoering is vooralsnog wat duurder dan de basisversie van Suzuki's andere aanbod in dit segment: de Baleno.

Waar de Baleno als 1.2 Comfort voor € 14.709 mee naar huis mag, kost de nieuwe Swift met de 1.2 DualJet € 15.499. Deze Comfort krijgt standaard airco, een radio-cd-speler met Bluetooth en verwarmde en elektrisch verstelbare buitenspiegels. Wie meer wil, stapt voor € 16.749 in een Swift Select. Dan heb je mistlampen voor, privacyglas, stoelverwarming, een achteruitrijcamera en een uitgebreid multimediasysteem. Topversie Stijl kost € 18.999, maar dan heb je wel het van de Ignis bekende Smart Hybrid-systeem, dat leidt tot meer vermogen en een lager verbruik. Actieve cruisecontrol, led-koplampen en een automatische noodrem zijn eveneens aanwezig op de Stijl.

Meer vermogen is er in de vorm van de 1.0 Boosterjet, een blok dat we in de Baleno leerden kennen als een prettige metgezel. Het kost in z'n goedkoopste uitvoering, opnieuw de Select, € 17.999. De Stijl moet in combinatie met deze motor én het SHVS-hybridesysteem € 20.499 opbrengen.

Wie liever niet zelf schakelt, kan opteren voor een Swift met de 1.2 en een CVT-automaat. Select is dan het minimale uitrustingsniveau en kost in deze configuratie € 18.749, bij de Stijl met CVT vermeldt het prijskaartje € 20.499. Dat is exact wat de 1.0 Boosterjet als Stijl met een handbak kost. De duurste Swift is de combinatie van de turbomotor met de automatische versnellingsbak. In dit geval gaat het niet om een CVT, maar om een exemplaar met zes verzetten. Deze voorlopige top-Swift kost € 21.999.

PRIVATE LEASE Suzuki Swift

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (39) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.