"CityRover komt zeker"

CityRover
De komst van de CityRover is al enige maanden uitgesteld. Volgens de woordvoerster van MG Rover Nederland betekent dat zeker geen afstel.

De komst van de CityRover is al enige maanden uitgesteld. Volgens de woordvoerster van MG Rover Nederland betekent dat zeker geen afstel.

Aanvankelijk stond de CityRover, die de concurrentie moet aangaan met auto's als de Citroën C2 en de Ford Ka, op de kalender voor de zomer van 2004. "Toen de verkoop in Groot-Brittannië begon, waren er vrijwel meteen problemen met de productiecapaciteit in India, waar de CityRover wordt gebouwd," aldus de woordvoerster van MG Rover in Nederland. "Er zijn te weinig auto's beschikbaar om geheel Europa te bedienen."
Ze vervolgt: "Inmiddels is er zoveel gebeurd in het segment waarin de CityRover valt, dat we bezig zijn met nieuwe prijsonderhandelingen met onze partner in India". In januari 2004 maakte MG Rover bekend dat de vanafprijs van de CityRover 9.990 euro zou bedragen. "Pas als de onderhandelingen over de prijs rond zijn en de capaciteitsproblemen in India uit de lucht, komt de CityRover naar Nederland." Wanneer dat precies is, weet de woordvoerster echter niet te vertellen.

Lezersreacties (2) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.