Chevrolet kondigt nieuwe Blazer aan

Lachen met The General

Chevrolet kondigt nieuwe Blazer aan
Chevrolet lijkt de terugkeer van de Blazer aan te kondigen, maar dan wel op een originele en goed flauwe manier. Het merk toont namelijk foto's van een man gekleed in een... blazer.

Er gaan al even geruchten rond dat Chevrolet de modelnaam Blazer nieuw leven wil inblazen. Chevrolet plakte de modelnaam tussen 1969 en 1994 op de K5 Blazer, al is de in Europa bekendere auto met die naam de op de S10 (pick-up) gebaseerde S10 Blazer, een model dat in de Verenigde Staten auto's als de Ford Bronco tegenover zich kreeg. In Europa was het model echter ook leverbaar. Ford brengt de Bronco terug en het lijkt erop dat ook Chevrolet de Blazer uit de mottenballen haalt.

Chevrolet kondigt de komst van de Blazer aan door - inderdaad - foto's van een blazer dragende man op zijn sociale kanalen te gooien. Het merk voegt er aan toe dat de marketingcampagne een 'verrassend eind' krijgt. Nee, Chevrolet gaat geen blazers verkopen, maar komt ongetwijfeld dus met een nieuwe Blazer.

De nieuwe Blazer komt waarschijnlijk op hetzelfde platform te staan als de GMC Acadia. Chevrolet heeft in dat segment al de Equinox. Verwacht echter geen ruige offroader als de Wrangler en de nog te onthullen nieuwe Ford Bronco. Voorlopig moeten we het met deze flauwe platen doen.

Lezersreacties (16) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.