Chevrolet Camaro debuteert in mei

Chevrolet Camaro teaser
Chevrolet is al druk bezig met teasen voor de nieuwe Camaro. Toch zal de auto niet op de eerstvolgende autoshow in de Verenigde Staten debuteren.

De eerstvolgende autoshow is namelijk die van New York, die op 1 april z'n persdag heeft. Chevrolet heeft vandaag bekendgemaakt dat de nieuwe Camaro daar niet zal staan. Het merk wil waarschijnlijk dat alle aandacht in de metropool uitgaat naar de nieuwe Spark.

In plaats daarvan zal de zesde generatie Camaro debuteren tijdens de Detroit Belle Isle Grand Prix, een Chevrolet-evenement dat dit jaar plaatsvindt van 29 tot en met 31 mei.

De nieuwe Camaro wordt een doorontwikkeling van de huidige. Details zijn nog schaars, maar dankzij een teaser uit januari konden we al zien dat de auto een smallere grille en meer geknepen lichtunits krijgt.

We verwachten de nieuwe Camaro rond de zomer bij de Amerikaanse dealers, wanneer de auto naar Nederland komt, is nog onbekend.

Lezersreacties (7) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.