Chevrolet Camaro Convertible digitaal gelekt

Dakloze Camaro duikt op

Chevrolet Camaro Convertible
Chevrolet Camaro ConvertibleChevrolet Camaro ConvertibleChevrolet Camaro ConvertibleChevrolet Camaro ConvertibleChevrolet Camaro Convertible
Morgen verwijdert Chevrolet het doek én de kap van de Camaro Convertible. Net voor het moment daar is, kunnen we de dakloze spierbundel al vanuit alle hoeken bekijken.

Bij Chevrolet zal men er wel stevig van balen. Een dag voor de onthulling van de nieuwe Camaro in coupévorm wist het Amerikaanse televisiekanaal CNBC de nieuweling niet binnenboord te houden. Vandaag is - eveneens een dag voor de officiële presentatie - ook de Camaro Convertible op internet verschenen.

De Camaro-adepten van Camaro6.com hebben een reeks afbeeldingen van de dakloze Camaro te pakken gekregen. Chevrolet schijnt de platen zelf online te hebben gezet, maar trok ze binnen enkele minuten weer van het web.

Het uiterlijk van de Camaro Convertible is geen gigantische verrassing. Onder de kap verwachten we dezelfde motoren tegen te komen als in de dichte Camaro. Dat betekent: een geblazen 2,0-liter viercilinder met 270 pk, een V6 met 330 pk en een 6,2-liter V8 met 440 pk.

Lezersreacties (19) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.