Buscamper voor het gezin

Drie maten

Forester camper buscamper kamperen vakantie

Een nieuw ‘gezicht’ en drie nieuwe indelingen: dat biedt het budgetmerk Forster van Eura Mobil, met de kenmerkende groene golf boven de naam.

Forster is een heel jong merk: het werd pas in 2015 geïntroduceerd, dus markeert 2020 het eerste jubileum, met een nieuwe frontpartij voor de hele serie en een rondere vorm voor het dak. Er komen drie nieuwe indelingen bij: de FA 741 VB, de FT 649 HS en de FT 741 EF. Vooral de FT 649 HS is een opmerkelijke verschijning met zijn rondzit achterin, ramen rondom en daarboven een elektrisch hefbed. En dat alles op 650 cm lengte, dat zien we nauwelijks. Het is dus eigenlijk een voertuig met twee zithoeken. Wel zo handig als de partners een verschillend dag- en nachtritme hebben.

Net als bij veel andere merken besteedt Forster momenteel veel aandacht aan modellen tot 700 cm. Dat leidt ook hier tot de introductie van de buscamper Forster Van. Er komen drie versies: 541, 599 of 636 cm lang. De 599 VB heeft een tweepersoons stapelbed achterin. Met het Connectivity Pakket heb je een internetverbinding, een DVB-T-antenne en een flatscreen-televisie met Bluetooth-luidspreker. En een jaar Spotify en Netflix! Forster is op zoek naar een jong publiek, dat mag duidelijk zijn! De prijzen van deze buscamper beginnen bij circa € 48.000.