BMW X5, X6 en X7 in gelimiteerde vorm

Black Vermilion en Frozen Black

BMW X5 en X6 Black Vermilion en X7 Frozen Black
BMW X5 en X6 Black Vermilion en X7 Frozen BlackBMW X5 en X6 Black Vermilion en X7 Frozen BlackBMW X5 en X6 Black Vermilion en X7 Frozen BlackBMW X5 en X6 Black Vermilion en X7 Frozen BlackBMW X5 en X6 Black Vermilion en X7 Frozen BlackBMW X5 en X6 Black Vermilion en X7 Frozen BlackBMW X5 en X6 Black Vermilion en X7 Frozen BlackBMW X5 en X6 Black Vermilion en X7 Frozen BlackBMW X5 en X6 Black Vermilion en X7 Frozen BlackBMW X5 en X6 Black Vermilion en X7 Frozen BlackBMW X5 en X6 Black Vermilion en X7 Frozen BlackBMW X5 en X6 Black Vermilion en X7 Frozen BlackBMW X5 en X6 Black Vermilion en X7 Frozen Black

BMW introduceert speciale gelimiteerde uitvoeringen van zowel de X5, X6 als X7. Daarvan komen enkele exemplaren naar Nederland. Lekker exclusief dus.

BMW hijst de X5, X6 én X7 in speciale maatpakken. Zo zijn de X5 en diens coupébroer X6 strak als Black Vermilion te krijgen en komt de X7  op de markt als Frozen Black. De X5 en X6 Black Vermilion-edities vallen op door een zwart interieur én dito exterieur, in combinatie met knalrode accenten. Zo zijn de lamellen van de grille van de Frozen Black gespoten X5 en X6 in het rood uitgevoerd. Ze hebben daarnaast donkerder uitgevoerde koplampen met Laser Light-techniek en dus met blauwe X-signaturen. BMW hangt de twee hoogpotigen verder vol met een M Sport-pakket en speciaal 22-inch lichtmetaal waarachter zich rode M-klauwen schuilhouden.

BMW X5 en X6 Black Vermilion en X7 Frozen Black

BMW

Vanbinnen worden de X5 en X6 Black Vermilion-edities aangekleed met een in grijs alcantara uitgevoerd hemeltje, diverse Edition-logo's en een iDrive-draaiknop en automaathendel die net als de startknop van glas zijn gemaakt. BMW past verder diverse hout- en aluminiumstrips toe. De voorstoelen zijn elektrisch verstelbaar en het interieur zelf is uiteraard met fraai leer bekleed, compleet met rode stiksels.

De speciale uitvoering van de X7 heet Frozen Black edition en is eveneens in de kleur Frozen Black uitgevoerd. Deze SUV wordt echter nog dieper in het zwart gedoopt en krijgt dus geen rode accenten. Zo zitten er achter de 22-inch wielen glanzend zwarte remklauwen. Ook op BMW's grootste SUV zijn in dit geval het M Sport- en Shadow Line-pakket standaard.

Van alle speciale edities komen enkele exemplaren naar Nederland. Prijzen volgen.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (16) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.