BMW laat vernieuwde 6-serie GT alvast deels zien

Onthulling nabij

BMW 6-serie GT
BMW 6-serie GTBMW 6-serie GTBMW 6-serie GTBMW 6-serie GTBMW 6-serie GT

Volgende week staan er twee belangrijke onthullingen op de agenda. Dan wordt de vernieuwde BMW 5-serie onthuld en ook liftback-broer 6-serie GT komt dan in opgefriste vorm tevoorschijn. Van die laatste laat BMW nog wat nieuw beeld zien.

BMW-liefhebbers moeten even een flinke rode cirkel om 27 mei zetten. Dan trekt BMW namelijk het doek van de gefacelifte 5-serie en 6-serie GT. De onthulling vindt plaats in Zuid-Korea, in de (voor ons in Nederland) vroege uurtjes van aankomende woensdag. De 5-serie heeft al weinig geheimen meer voor ons in petto, aangezien die auto al eens volledig open en bloot op het internet verscheen. Voor de 6-serie GT is het een iets ander verhaal. De veranderingen lijken op basis van de laatste foto's weliswaar wat minder ingrijpend dan bij de 5-serie, maar de 6-serie GT heeft zijn camouflagelaagje nog altijd niet laten schieten.

Met de bovenstaande nieuwe teaserfoto's weet BMW de spanning nog wat op te voeren, want opnieuw is de auto natuurlijk nog niet helemaal te zien. Dat wil zeggen, vooral de neus is nog steeds goed ingepakt. Wat nu wel iets beter te zien is, op foto 5 en 6, is de nieuwe indeling van de koplampen. Ook is de nierengrille ogenschijnlijk ietsje gegroeid. In tegenstelling tot de nieuwe 5-serie houdt de 6-serie GT het aan de achterzijde bij dezelfde lichtunits als voorheen, dus daar is de camouflage-afdeling met een grote boog omheen gelopen. Woensdag gaat het spul, zoals gezegd, ook van de rest van de auto.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (27) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.