BMW 6-serie GT facelift voor de lens

Beetje bijtrekken

BMW 6-serie GT facelift spionage

De BMW 6-serie GT is pas twee jaar op de markt, maar toch vindt BMW dat er hier en daar wat strakgetrokken dient te worden. Al zijn de wijzigingen overzichtelijk, dat neemt niet weg dat ze aan praktijkproeven onderworpen dienen te worden.

Aan jonge godinnen valt voor Robert Schumacher en consorten doorgaans niet zo veel eer te behalen en dat betekent dat de BMW 6 GT 'phase deux' weinig verrassingen in petto heeft. Door de folie heen kijkend zien we aangepaste voor- en achterbumpers en dat is dan ook het voornaamste dat hier is afgeplakt.

Wat wel duidelijk zichtbaar is, is dat de koplampen weliswaar dezelfde contouren vertonen, maar anders zijn ingericht. De camouflage op de luchthappers aan weerszijden van de bumper doen vermoeden dat daar meer ingrijpende wijzigingen aanstaande zijn en de afdekking van de nieren laten op zijn minst gezegd ruimte voor speculatie. Dat zou gezien de hang naar de enorme tempelfaçades de laatste tijd bij BMW niet meer dan logisch zijn.

Voorlopig is het dus nog even wachten op meer verhullende spionagebeelden.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (14) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.