Betrapt: Mercedes-AMG 'GT4'

Vierdeurs AMG GT duikt weer op

Mercedes-AMG 'GT4' spyshots
Mercedes-AMG 'GT4' spyshotsMercedes-AMG 'GT4' spyshotsMercedes-AMG 'GT4' spyshotsMercedes-AMG 'GT4' spyshotsMercedes-AMG 'GT4' spyshots
Mercedes-AMG breidt zijn modelfamillie op termijn uit met een vierdeursversie van de GT. Onze spionagefotograaf heeft het model opnieuw vast weten te leggen.

Tijdens de autosalon van Genève schoof Mercedes-AMG de GT Concept naar voren, een vooruitblik op een vierdeursversie van de AMG GT die daadwerkelijk op de markt verschijnt. Mercedes' antwoord op de Porsche Panamera moet volgend jaar in de AMG-showrooms te vinden zijn.

De GT Concept had de bekende 4,0-liter grote V8 als krachtcentrale, al werd het blok bijgestaan door een elektromotor. Het uiteindelijke vermogen werd vastgesteld op 805 pk.

Het is niet ondenkbaar dat de productieversie al tijdens de IAA van Frankfurt in september wordt getoond, al is Mercedes-Benz ook voornemens om zijn hypercar daar te presenteren. Voorlopig kunnen we alleen maar afwachten.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (9) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.