Autosalon van Brussel gaat in 2023 wél door

100ste editie

Tesla Brussel

Goed nieuws voor wie staat te popelen om relatief dicht bij huis een autobeurs te bezoeken. In 2023 zal het Autosalon van Brussel voor het eerst in twee jaar weer in normale vorm plaatsvinden.

De ene na de andere autobeurs ging de afgelopen jaren als gevolg van coronamaatregelen helemaal niet of in uitgeklede vorm door. Zo ook het Autosalon van Brussel. De editie van 2022 werd afgeblazen en die van 2021 ging ook niet op de gebruikelijke wijze door. Organisator Febiac heeft volgens Belgische media bevestigd dat er in 2023 wél een editie van de autobeurs plaatsvindt.

100ste Autosalon van Brussel

Van vrijdag 13 tot en met zondag 22 januari staan de Heizelpaleizen van Brussels Expo weer vol met het nieuwste en fraaiste dat autoland de bezoeker te bieden heeft. In 2020 vond de 98ste editie van de ook wel Brussels Motor Show genoemde autobeurs plaats. De editie van 2021 ging niet in fysieke vorm door, maar vond in virtuele vorm plaats, met misschien wel als belangrijkste wapenfeit dat de voor de Belgische consument veelal aantrekkelijke en dus belangrijke 'saloncondities' bij veel importeurs van kracht waren. Febiac telt die bijzondere en niet centraal gehouden editie mee als 99ste en dat betekent dat in januari 2023 de 100ste editie van het Autosalon van Brussel plaatsvindt. Veel merken zouden zich al ingeschreven hebben voor de editie van 2023.

Lezersreacties (17) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.