Audi schetst AI:me

Is dit de nieuwe A2?

Audi AI:me

Audi neemt over een kleine twee weken een nieuw studiemodel mee naar Shanghai. Is dit het Audi-broertje van de Volkswagen I.D. Neo?

Het Duitse merk laat nog een beetje in het midden met wat voor een auto we te maken hebben. Het enige wat duidelijk wordt, is dat de AI:me een “compacte auto” is die “volledig elektrisch en autonoom” door de “steden van de toekomst” kan rijden. De schetsen laten duidelijke vouwen in het koetswerk zien en hinten naar bijzonder getekende wielkasten. De kont is hoog getekend en krijgt, zoals het ernaar uitziet, een klein achterruitje.

Binnenin lijkt het erop dat Audi een scherm over de gehele breedte monteert. Daarboven lijken hologrammen meer informatie op de ruit te projecteren. Een rond stuur maakt plaats voor een sportiever geheel waarbij de bovenkant wordt afgehakt. Op 15 april trekt Audi het doek van het studiemodel tijdens de Shanghai Motor Show.

PRIVATE LEASE Audi

Lezersreacties (15) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.