Audi A1 ook met S-Line pakket

Audi A1 S-Line
Audi A1 S-LineAudi A1 S-LineAudi A1 S-LineAudi A1 S-LineAudi A1 S-LineAudi A1 S-LineAudi A1 S-LineAudi A1 S-LineAudi A1 S-LineAudi A1 S-LineAudi A1 S-LineAudi A1 S-LineAudi A1 S-LineAudi A1 S-Line
Bij de onthulling maakte Audi al melding van het S-Line pakket voor de A1, maar konden we niet zien wat dit precies voor het uiterlijk inhoudt. Het merk uit Ingolstadt heeft nu foto's vrijgegeven van de kleine nieuweling met het sportieve pakket.
Het S-Line pakket bestaat uit twee gedeelten: een Sport Package en een Exterior Package. Het exterieurpakket bestaat onder meer uit een grotere dakspoiler achter, een andere voorbumper met luchtinlaten aan de zijkant en een achterbumper met diffusor en matte afwerking. Het S-Line Sport Package bestaat uit 17- of 18-inch lichtmetaal, een sportonderstel met dynamische dempercontrole, sportstoelen en een met leder bekleed stuurwiel.
Het pakket doet niets aan het vermogen van de A1. Het motorenpalet van de auto blijft zodoende bestaan uit een 1.2 TSI (86 pk), 1.4 TSI (122 pk), 1.6 TDI (90 pk) en 1.6 TDI (105 pk). De Audi A1 zonder het S-Line pakket is momenteel al te bewonderen op de Autosalon van Genève, voor de S-Line-versie moet u nog even geduld hebben.

PRIVATE LEASE Audi A1

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (104) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.