Aston Martin DB10 ontwaakt

Aston Martin DB10
Geheel vanuit het niets heeft Aston Martin de DB10 gepresenteerd, een zeer exclusieve Brit die in de aanstaande James Bond-film 'Spectre' z'n opwachting maakt.

De verrassing van vandaag is eens geen guitige kei-car of een aparte Lada, maar een ware Aston Martin. De nieuweling is vandaag tijdens de aankondiging van de nieuwe James Bond-film Spectre aan het publiek getoond.

Andy Palmer - CEO van Aston Martin - plaatste plots een tweetal foto's van deze hagelnieuwe en zeer gelimiteerde DB10 op z'n Twitter-account. De nieuwe Aston maakt volgend jaar in oktober z'n opwachting op het witte doek, verder wordt-ie in een oplage van slechts tien stuks geproduceerd, en daarmee is het direct de meest exclusieve Aston Martin uit de DB-serie ooit.

De DB10 wordt dus niet direct de opvolger van de DB9, wél geeft de nieuweling goed weer welke nieuwe designrichting Aston Martin op gaat. Reken er dus maar op dat de DB9-opvolger wel degelijk trekjes meekrijgt van dit exclusieve exemplaar. We verwachten dat de nieuwe generatie DB motoren gaat krijgen van Mercedes-AMG. De naam van de DB9-opvolger staat volgens Aston Martin nog niet vast. Dat het model de lettercombinatie DB in z'n typeaanduiding krijgt, staat wél vast.

Lezersreacties (53) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.