Alfa Romeo Giulia GTAm nagemaakt

Voor iedere Giulia

Alfa Romeo Giulia
Alfa Romeo GiuliaAlfa Romeo GiuliaAlfa Romeo GiuliaAlfa Romeo GiuliaAlfa Romeo GiuliaAlfa Romeo GiuliaAlfa Romeo GiuliaAlfa Romeo Giulia

De Alfa Romeo Giulia GTA en GTAm waren eind vorig jaar al uitverkocht. Voor wie de boot heeft gemist, maar wel fan is van het heftige uiterlijk van de gelimiteerde varianten levert het Italiaanse bedrijfje 'PariS'5 GaraGe' een bodykit die nauwelijks van de echte GTAm te onderscheiden is.

PariS'5 GaraGe - ja, dat schrijf je echt zo - keek bij het maken van de bodykit overduidelijk goed naar de echte Giulia GTAm. De voorbumper heeft net als het origineel kleinere luchtsleuven naast de scudetto en ook de vorm van de koolstofvezel inzetstukken in de voorbumper is haast niet van echt te onderscheiden. Ook aan de zijkant lijkt de replica-GTAm sprekend op het origineel. Aan de achterkant zijn er wel wat verschillen te ontdekken met de GTAm, al moet je dan wel goed kijken. De diffuser heeft boven de luchtgeleiders een iets andere vorm en ook de spoiler van de replica is niet zo immens als die van de GTAm.

Alfa Romeo Giulia GTA en GTAm

De échte Alfa Romeo Giulia GTAm

Het blijft bij de aanpassingen van PariS'5 GaraGe enkel bij cosmetische ingrepen. Voor de technische zaken die Alfa Romeo op de GTA en GTAm doorvoerde, zoals de vermogensstijging van 30 pk naar 540 pk en de aanpassingen aan het chassis zul je ergens anders moeten aankloppen. Overigens hoef je voor de kit geen Giulia Q te hebben. PariS'5 GaraGe meldt dat de kit op elke Giulia kan worden gemonteerd. Volgens Carscoops kost dat je zo'n €9.000. Dan fabriceert PariS'5 GaraGe de bodykit van composiet. Voor kevlar of koolstofvezel betaal je een onbekende meerprijs. Goedkoop zal dat ongetwijfeld niet zijn, maar vergeleken met de prijs van een echte GTAm is de bodykit nog relatief betaalbaar.

Beeld: Aureus Car Spotlight 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (13) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.