Aangescherpt: Toyota Highlander

Niet voor ons, wel vernieuwd

Toyota Highlander
Toyota HighlanderToyota HighlanderToyota HighlanderToyota HighlanderToyota HighlanderToyota Highlander
Toyota laat alvast een deel zien wat het mee gaat brengen naar de New York Auto Show. Vandaag kunnen we dan ook kennismaken met de gefacelifte Toyota Highlander.

In 2013 deed Toyota de derde generatie Highlander uit de doeken in New York. Inmiddels zijn we weer een aantal jaar verder en is de SUV rijp voor een bijpuntsessie.

De Highlander krijgt een nieuwe grille en nieuwe koplampunits waardoor het geheel een strakker ogende indruk maakt. Groter nieuws vinden we onderhuids, de SUV is nu namelijk leverbaar met een nieuwe achttrapsautomaat, een transmissie die een exemplaar met zes verzetten vervangt. Onder de kap eveneens een nieuw hart: een 3,5-liter V6 met een niet nader gespecificeerd vermogen. Voor wie minder kracht, staat een 2.7-liter viercilinder op de lijst. Uiteraard zal er weer een Hybrid beschikbaar komen.

De in de Amerikaanse staat Indiana gebouwde SUV gaat in de herfst in de verkoop. Het exemplaar van voor de facelift is op foto's 6 en 7 te zien.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (34) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum