Volvo XC60 D4 Momentum (2015) #2
Uitvoering | XC60 D4 Momentum |
Bouwjaar | 2015 |
Jaar van aanschaf | 2015 |
Storingsmelding motor
Sinds 17 augustus 2015 begon het lampje van check engine te branden. Volgens de handleiding mag er dan niet meer met de wagen gereden worden. Men vond het probleem niet en dacht dat het een sensor was die een foutmelding gaf. In december 2015 mocht hij eindelijk binnen, want men had een oplossing. Ervoor had ik niets gehoord van Volvo. De uitleg wat er mis was zou men doen bij het afhalen van de wagen. Als ik de wagen een uur voor sluitingstijd ging afhalen was er enkel nog een verkoper die van niets wist. Als ik iets meer wou weten, moest ik zelf maar bellen. Na een week kreeg ik een mail waarin stond dat de koeler moest vervangen worden. Dat is ondertussen weer 8 weken geleden zonder enig bericht. Voor augustus is mijn wagen al 4 maal naar de garage gemoeten voor verschillende problemen met de elektronica. Ik was zeer opgetogen en blij bij de aankoop van mijn Volvo. Dit heeft plaats gemaakt voor frustratie en kwaadheid.
Service, klantvriendelijkheid en communicatie zijn onbekende zaken bij Volvo.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Volvo XC60 2.0 T5 AWD Summum / Navi / Leder / Memory / Cruisecontrol
- 2017

Volvo XC60 2.0 T5 FWD Polar+ / Pano / Leder / Standkachel / BiXenon / Trekhaak
- 2017

Volvo XC60 2.0 T5 FWD Summum | LEDER | NAVIGATIE | STOELVERWARMING | ELEKTRISCHE BESTUURDERSSTOEL MET GEHEUGEN | PARKEERSENSOREN | CLIMATE CONTROL | CRUISE CONTROL | ELEKTRISCHE ACHTERKLEP |
- 2015