Volvo V90 T4 Momentum (2019)

Volvo V90 T4 Momentum (2019)

UitvoeringV90 T4 Momentum
Bouwjaar2019
Jaar van aanschaf2024

de auto van mijn vader

Hallo allemaal, ik zal me even voorstellen, ik ben een student van 18 jaar en ben een behoorlijke autogek, ik heb denk ik wel honderden reviews gelezen en het leek me leuk om een review te schrijven over de Volvo V90 van mijn vader aangezien ik zelf nog geen auto heb (wel al een rijbewijs).

Sinds mensenheugenis ben ik al gek op auto's, we wonen in een doodlopend straatje en als klein kind mocht ik als we ons straatje inrijden bij mijn vader op schoot sturen, dit vond ik altijd geweldig. het merk Volvo is mij met de paplepel ingegoten, hoewel de V90 pas de 2e Volvo van mijn vader is was ik al eerder gek van Volvo door mijn opa, hij had een V60 D6 uit 2013, als we bij mijn opa en oma op bezoek gingen vroeg ik altijd aan mijn opa: "opa zullen we een rondje met de Volvo rijden?" vaak deed mijn opa dat.

tot zover over mijzelf, nu over de V90
ik ben al in bezit van mijn rijbewijs en ik mag de V90 best geregeld meenemen, ik vind het een hele fijne auto, hij is comfortabel, stil en als het moet best vlot. met de V90 hebben we eigenlijk nog geen problemen gehad, alleen is de hulpaccu voor het start/stop systeem vervangen nadat we de melding kregen "start stop, hulpaccu service vereist" verder heeft de Volvo ons nooit in de steek gelaten. 1 minpuntje is het verbruik, actieradius met volle tank is 500 -600 km, en voor 600 moet je wel je best doen. verder weet ik eigenlijk niet wat ik over de Volvo kan vertellen, ik lees natuurlijk graag in de reacties tips hoe ik deze review nog beter kan maken of welke informatie ik nog kan toevoegen.

9,5