Volvo V90 T4 Momentum (2019)
Uitvoering | V90 T4 Momentum |
Bouwjaar | 2019 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
Werkelijk fantastisch
Laat ik positief beginnen:
De V90 is een zeer comfortabele auto, een rit van een paar uur is geen probleem en je stapt fris uit, ik heb nog nooit problemen gehad met de auto, de auto is heel ruim, je kunt er met gemak met 5 personen in.
Dan Negatief:
Verbruik valt tegen, om de 600/700 km sta je bij de pomp. Er zit een 55 liter tank in, dit had beter een 70 liter kunnen zijn.
Volvo V90 T4 momentum
vakantie Engeland
Deze zomervakantie op vakantie geweest met de V90 naar Engeland. Wat een fijne reisauto is die V90, heerlijk cruisen.
Wij gingen met de veerboot van Caleis naar Dover. Een goede tip: even via het infotainmentsysteem "minder bescherming" aanzetten, anders gaat het alarm af.
In Engeland een kleine tegenvaller, we hoorden tijdens het rijden een schrapend geluid van het rechtervoorwiel, wij dachten een steentje maar voor de zekerheid toch even langs de plaatselijke Volvo dealer, het bleek geen steentje te zijn, er was iets bij de remmen afgebroken, (weet niet precies wat) en dat schuurde langs de remschijf, volgens de dealer was dit onderdeel niet belangrijk en konden we prima zonder, ze hebben dat onderdeeltje er helemaal af gehaald en het geluid was over. Bij de volgende keer remschijven vervangen komt dat onderdeel er weer bij dus prima. Heel blij met de super service van de plaatselijke Volvo dealer want ze zijn wel 1,5 uur bezig geweest, en ik hoefde niks te betalen.
nog steeds erg blij met de Volvo hoor ondanks dit, hij heeft me verder nog nooit in de steek gelaten en hij is nog altijd uiterst comfortabel.
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Volvo V90 T4 Business Sport | Head Up display | Panorama Dak | Harman Kardon
- 2018

Volvo V90 2.0 T4 Momentum Pro | Polestar Engineered | Dealeronderhouden
- 2020

Volvo V90 T4 R-Deisgn | Electrische bedienbare voorstoelen | Stoelverwarming | Keyless entree | DAB radio | BLIS | Parkeersensoren voor + achter | Apple Carplay/Android auto | Harman Kardon Premium Audio |
- 2020