Volvo V70 2.4 140pk (2001)
Uitvoering | V70 2.4 140pk |
Bouwjaar | 2001 |
Jaar van aanschaf | 2001 |
Het is een beetje een te Amerikaanse auto. Je merkt het bij de automaat bijvoorbeeld al. Dit is waarschijnlijk gekomen omdat Volvo nu Ford is en een Amerikaanse automaat etc heeft, ook het onderstel is een tikje zweverig. Maar daarom is de auto wel heel comfortabel. De kwaliteit is best in orde, maar in het dashboard is wel veel hard plastic aangebracht, een beetje jammer voor een auto van 47.000 euro. Over de dealer ben ik ook niet erg te spreken. Vaak een lijstje ingeleverd met dingen waar naar gekeken moet worden maar volgens mij wordt hier nooit naar gekeken. De volgende auto moet bijna besteld worden en ik neig naar een Renault Espace. Deze auto is ideaal door zijn hoge zit en prima rijkwaliteiten. Een super groot panoramisch schuifdak is ook een hele aantrekkelijke optie! Prachtige auto. Geen Volvo dus.
Automaat werkt raar, vaak terugschakelen terwijl dat helemaal niet nodig is. Een keer naar gekeken en gereset, maar later teruggekomen. Krakend geluid in de wielophanging, konden niks vinden.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Volvo V70 2.4 Edition I Cruise Trekhaak Youngtimer Goed onderhoud
- 2004

Volvo V70 2.4 T Comfort Line / !! YOUNGTIMER !! / Automaat / NL Auto / Clima-Airco / Goed en Recent Onderhouden / NAP
- 2002

Volvo V70 2.4 Comfort Line Rijklaar+garantie, automaat, trekhaak.
- 2004