Volvo S60 2.4 140pk Bi-Fuel LPG Edition (2002)

Volvo S60
Volvo S60Volvo S60Volvo S60Volvo S60Volvo S60Volvo S60Volvo S60 - interieur

UitvoeringS60 2.4 140pk Bi-Fuel LPG Edition
Bouwjaar2002
Jaar van aanschaf2002

Wat een geweldige aut o vergeleken met de opel zeg na super veel problemen met mijn opel is het een verademing om in deze volvo te mogen plaats nemen. ik heb deze met gas uitvoering genomen waar ik eigenlijk spijt van heb want 140 pk is toch eigenlijk voor deze auto net te weinig. dus de volgende zal ook zeker een D5 gechiptuunt worden met 201 pk en 430 NM !!!

pluspunten:

comfort
design
wegligging

minpunten:

erg slechte verlichting (de volgende zeker met xenon uitvoeren)
soms problemen met het gas
smorgens moeilijk in de achteruit te krijgen

nog 3 maandjes met deze auto en dan moetie weg want dan heeft die zeker 160000 gelopen en moet ik mijn volgende weer hebben voor de volgende kilometers en dat zullen zeker weer in een volvo worden.ik zit de met smart op te wachten.

zie hierboven

9,5