Volvo C30 1.6 Kinetic (2010)
Volvo C30 1.6 Kinetic (2010)Volvo C30 1.6 Kinetic (2010)Volvo C30 1.6 Kinetic (2010)Volvo C30 1.6 Kinetic (2010)Volvo C30 1.6 Kinetic (2010)Volvo C30 1.6 Kinetic (2010)

Gebruikersreview

Volvo C30 1.6 Kinetic (2010)

UitvoeringC30 1.6 Kinetic
Bouwjaar2010
Jaar van aanschaf2026

Wat een leuke wagen

Na 7 jaar met de Yaris wilden we een iets volwassener wagen met iets meer comfort, zoals goede stoelen, airco, ...
En dan vonden we deze mooie, met lederen bekleding, airco (climate control), trekhaak, mooie velgen, parkeersensoren en zelfs navigatie.
Je moet van het model en de kleur houden, maar ik hou wel van iets unieks, waar je nog eens naar kijkt na het inparkeren, en je het makkelijk terug vindt tussen alle standaard wagens.
Ik hoop nog heel wat kilometers er mee te kunnen maken.
De eerste kilometers waren goed.
De auto rijdt heerlijk stabiel, heerlijke stoelen, en de 101pk is prima te doen.
Nadeel is misschien de instap achterin en dat er maar 2 zitplaatsen achterin zijn, en boven de 100km/u de motor aardig toeren maakt.
Een T5 met 6 bak was uiteraard leuker geweest, maar helaas te duur voor nu.
Ik heb gezocht bij de RDW open data, er rijden 24 met deze kleur (bouwjaar 2010 en nieuwer) in Nederland rond.
10 met de 1.6 benzine, 5 met een 2.0, een T5, en de rest diesel (best 1.6)
Dus heel snel zul je niet een zelfde zien.
Ik ben in ieder geval erg tevreden met deze leuke wagen voor de korte ritten.
Ik zal er niet mee op vakantie gaan, en voor de lange ritten ook weinig, daarom denk ik dat de auto heel geschikt voor ons is, en de combinatie van beide auto's een leuk stel is. Beide wagens zijn uniek op hun eigen manier, beide met een hechte club aan fans.