Volvo 740 GLE 2.3 Estate (1990)

autoreview

Volvo 740

Signalement

Uitvoering740 GLE 2.3 Estate
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar1990
Jaar van aanschaf2004
KM-stand bij aanschaf368.000 km
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Heerlijke ruime, veilige en betrouwbare wagen. Fantastisch groot ’laadruim’ met de stoelen vlak (de mijne heeft gasonderbouw). Het is tegelijkertijd in feite een luxe personenvervoerder, maar ook een stoere vrachtvervoerder. Hij accelereert best aardig, dus je komt goed mee in het verkeer. En: last but not least: de auto is betrouwbaar. Onderhoud door de Volvo-specialist (en niet de dure dealer) maakt de kosten (mede) door de duurzame eenvoudige techniek een lachertje. En dat wil wat zeggen, want ik heb meestal Toyota gereden.

PROBLEMEN

Koolbortseltjes dynamo versleten waardoor ik stil kwam te staan langs de Autoroute A10 met een auto vol kinderen en campingspullen. De rekening was 200 euro, maar dat was vooral door de woekertarieven voor het verplicht wegslepen. Het onderdeeltjes kostte 12 euro en was binnen 5 minuten vervangen. Uitlaat en banden. Verder niets!

4,5
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  5
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens