Volvo 240 Polar 2.3 Estate (1993)

Uitvoering | 240 Polar 2.3 Estate |
Bouwjaar | 1993 |
Jaar van aanschaf | 1994 |
Mijn eerste Volvo
Als een kind zo blij! Vorige week hebben wij een Volvo 240 gekocht. We waren al een tijdje op zoek naar een mooi model en kwamen op marktplaats deze auto tegen. 224000 op de teller en dealeronderhouden.
Bleek er als nieuw uit te zien en keurig bereden te zijn en inderdaad al het benodigde onderhoud bij Bluekens in Breda te hebben gehad.
Inmiddels hebben we er bijna 1000km bij gezet in anderhalve week, even naar de familie in Twente, van Rotterdam naar Eindhoven en vica versa, .... wat een geweldige auto!
Heerlijk deinend over de weg, fijne stoelen, zeer korte draaicirkel en leuke reacties van mensen. Inmiddels voor optreden van de band ook even de achterbank plat gelegd en complete drumkit, versterkers etc, alles gaat erin!
Nadeel: Mensen denk altijd dat ze wel voor je langs kunnen inhalen of de weg op sturen
Voordeel: Iedereen laat je er tussen als het moet en iedereen reageert heel ontspannen op zo'n oude Volvo. (wel eens anders met m'n Golf)
Wij zijn van plan om hem in januari voor de APK aan te bieden en dan ook een goede service beurt te geven.
Indien mankementen laat ik dat hier ook weten.