Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 150pk ACT Highline Business R (2019)

Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 150pk ACT Highline Business R (2019)

UitvoeringTiguan 1.5 TSI 150pk ACT Highline Business R
Versnellingen7, Automaat met dubbele koppeling
Bouwjaar2019
Jaar van aanschaf2019

Na een weekje gereden te hebben,

• 600 km

Zaterdag voor een week opgehaald (12-01-2019). De 4 maanden wachten zeker waard. De auto ziet er fantastisch uit. We hebben gekozen voor een Highline R-line Business met de 1.5 tsi evo motor. Standaard is de auto rijkt uitgerust. We hebben verder nog gekozen voor het "Black Style" pakket, het Advance II pakket, R-line interieur pakket ,Oryx white en 20" Suzuka velgen met sportonderstel. De auto rijdt zeer goed. Geen rammeltje of tikje te bekennen. Uiteraard verder nog niet veel te vertellen over de auto. Ik zal in de verloop van tijd mijn bevindingen met jullie delen.

Update

Inmiddels wat meer gereden. Tot dusver een geweldige auto. De adaptieve cruise-control is erg prettig. Het gemiddelde gebruik ligt nu rond de 7,1l/100km. Ik verwacht dat dit nog wel wat zal dalen. De auto heeft met de 20 inch velgen een goede (sportieve) wegligging. Uiteraard is de auto een tikkeltje stug, maar voor ons geen probleem. Mede dankzij het sportonderstel kun je ook lekker vlot door de bochten. Het nieuwe digitale dashboard is zeker een must. Je kan het dashboard goed instellen. Hierdoor kan je de voor jou belangrijke info goed zichtbaar maken. Ook is het prettig dat je de routegeleiding in het dashboard kunt zetten (o.a. full screen).

Auto moet wel ff terug naar de dealer. De stoelhoes van een stoel zit er niet helemaal goed om. Afspraak gemaakt met onze dealer. Wordt uiteraard opgelost. Mooie leenauto mee. Alvast bedankt VDB Drachten voor de goede service.

9,5

PRIVATE LEASE Volkswagen Tiguan