Volkswagen Sharan 1.9 TDI 115pk Comfortline (2004)

Volkswagen Sharan
Volkswagen SharanVolkswagen SharanVolkswagen SharanVolkswagen SharanVolkswagen SharanVolkswagen SharanVolkswagen Sharan - interieurVolkswagen Sharan - interieur

UitvoeringSharan 1.9 TDI 115pk Comfortline
Bouwjaar2004
Jaar van aanschaf2006

Eind resultaat na 15 jaar Sharan TDI

Na met mijn eerste Sharan (1997) 270000 km te hebben gereden heeft mijn tweede (2004) ook ca. 270.000 km afgelegd. Over beide ben ik zeer tevreden geweest. Zowel wat betreft kosten, betrouwbaarheid,rijeigenschappen als verbruik. Kosten alleen normaal onderhoud, zelfs beide met eerste accu en uitlaat afgerond. Een verbruik van 1 op 15 is bij normaal rijgedrag goed haalbaar, en dat is knap voor een auto van bijna 1600 kg !! Mijn huidige Sharan gaat nu naar mijn dochter. Na 15 jaar VW heb ik nu een Mazda CX 5 op benzine gekocht (minder km i.v.m. pensioenering). De nieuwe Sharan is veel te groot en niet mooi, de Tiguan was een overweging maar in het vergelijk met de Mazda CX5 verloor de Tiguan het op alle fronten (zie ook test in autoweek). Nu afwachten of ik over de Mazda op termijn net zo tevreden ben als over de Sharan.Over 14 dagen kan ik de CX 5 ophalen, de revieuws volgen daarna.

Verkoop

Tot genoemde kilometerstand gereden binnen de familie. Naar volle tevredenheid en zonder bijzondere kosten !
Verkocht aan handelaar cornelissen uit Nijmegen. De volgende dag stond de auto, met kenteken in beeld, met 265000 km op de teller te koop !!!!! De distributieriem was aan vervanging toe dus ik vrees dat de koper voor hoge kosten komt te staan als deze het begeeft.