AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI 150pk Comfortline Business (2018)
Uitvoering | Passat Variant 2.0 TDI 150pk Comfortline Business |
Bouwjaar | 2018 |
Jaar van aanschaf | 2020 |
de eerste 100000!
het heeft wat langer geduurd vanwege corona maar, de eerste 100000 nu met de Passat gereden. Wat een fijne machine prestaties en ruimte dat geeft de auto mij.
Verbruik is met gemak op 1/20 te krijgen en met een voorzichtige voet zelf 1/25 gehaald. Auto is uiteraard gechipt stage 1 tot +- 185 pk
Bij 120000 km twee draagarmen vervangen er was er een die speling gaf wel vreemd voor zo'n jonge auto
verder geen problemen gehad tot nu toe gewoon regulier onderhoud

Volkswagen Passat 1.6 TDi 120pk Variant Highline | Navi | App Connect | Climate | Adaptive Cruise | Camera | Trekhaak
€ 11.950

Volkswagen Passat 1.4 TSI GTE Highline Pano LED Virtual Leer Standkachel
€ 14.899

Volkswagen Passat 1.4 TSI GTE Connected Series Plus | Pano + ACC + Stoel verw. + Clima Nu € 11.975,-!!!
€ 11.975
Achtergrond