Volkswagen Passat Variant 2.0 BiTDI 240pk 4Motion Highline Bus. R (2017)
Uitvoering | Passat Variant 2.0 BiTDI 240pk 4Motion Highline Bus. R |
Versnellingen | 7, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2017 |
Jaar van aanschaf | 2021 |
Tijdelijk 240 pk
De Mini overgedragen aan een collega, de Volvo 940 verkocht. Een C4 Grand dinges besteld, in de tussentijd rijd ik deze Passat op, die eigenlijk al over datum is.
Wat een heerlijke auto : snel, comfortabel, hoge kwaliteit, prachtig design, zit fantastisch, veel extra’s en best wel leuke kleur. Harde vering, in de binnenstad niet erg handig, maar op de snelweg ideaal. Met €61.000 boven mijn budget, maar het is maar voor een paar maanden. Voor de eerste keer lane departure, wel bijzonder een zelfsturende auto op de snelweg.
De leren bekleding is erg mooi, de zit een beetje kort, in de Audi en Mini kon ik dit een stukje verlengen. In de D stand is de Passat wat log, maar de S stand is echt kicken. Ook de kinderen achterin ( in het midden kan een 9 jarige nog net zitten vanwege de hoge rand op de vloer) waarderen de acceleratie enorm op de leren achterbank.
De koude motor maakt best wel veel lawaai en in S stand is rustig optrekken vanuit stilstand lastig.
Dat zal straks wel even wennen zijn qua power met mijn C4 shine, maar na de lease periode is een puber minder in huis en kan ik weer op zoek naar iets anders.
Bijzonder aangenaam verrast door Volkswagen! Bovendien veel ruimte achterin voor al mijn medische samples. Ik hoop dat ik ‘m krasjes-vrij houd in de ziekenhuis parkeergarages. Altijd een uitdaging.

Volkswagen Passat Variant 1.4 TSI GTE Highline OPEN DAK|TREKHAAK
- 2016

Volkswagen Passat Variant 1.6TDI Highline Business R | Pano | Trekhaak
- 2018

Volkswagen Passat Variant 1.4 TSI GTE Connected Series Plus |2E EIGENAAR | 12MND GARANTIE | LED | DIGITAAL COCKPIT | DAB | PANODAK | NAVI | CRUISE | LMV |
- 2016