Volkswagen Passat Variant 1.6 TDI 120pk BlueMotion (2017)
Uitvoering | Passat Variant 1.6 TDI 120pk BlueMotion |
Bouwjaar | 2017 |
Jaar van aanschaf | 2017 |
zeer betrouwbare degelijke comfortabele auto
Mijn derde Passat heeft me niet teleurgesteld.
De auto is in deze configuratie al zeer ruim en luxe uitgerust. Als extra had ik een achteruitrij camera bijbesteld en een afneembare trekhaak.
Ik rij voornamelijk lange afstanden. de stoelen zitten heerlijk, zijn in vele standen te verstellen. De lende steun doet zijn werk perfect.
Wat je vooral merkt is de rust in de auto. Verbruik is 1 : 18,3
Het multimedia systeem werkt perfect. Het geeft een goed geluid uit de luidsprekers. Ik gebruik voornamelijk de Apple Carplay, omdat daar nu Flitsmeister, Google Maps en Spotify in zitten.
Voor de sportliefhebbers is er de radio 1 app, zodat je in het buitenland radio tour de France of Langs de lijn live kunt volgen.
De Volkswagen app heeft veel storingen gehad maar medio 2018 is deze app vernieuwd en een stuk verbeterd.
Ik heb geen storing gehad.
Wel blijft de Volkswagen "kwaal" (het olie verbruik) ook bij deze auto de kop opsteken. Maximaal 20.000 km en er moet een liter olie bijgevuld worden.
Het leasecontract is bijna afgelopen dus ik ga weer op zoek naar een nieuwe …… Passat.

Volkswagen Passat Variant 1.6 TDI R-Line Aut. Pano|Leder-Alcantara|Adapt.Cruise|Virtual Disp.
- 2017

Volkswagen Passat Variant 1.4 TSI GTE 218 PK Highline PHEV, Panoramadak, Elek. Trekhaak, Adap. LED, Leder, Head-Up, Carplay
- 2015

Volkswagen Passat Variant 1.8 TSI Business Edition R 179 PK | WORDT VERWACHT |