Volkswagen Passat 2.0 Comfortline (2002)
| Uitvoering | Passat 2.0 Comfortline |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2002 |
| Jaar van aanschaf | 2002 |
| KM-stand laatst | 0 km |
Inmiddels al 10 jaar een tevreden gebruiker van mijn vw passat. Sinds 2002 in een 2 liter comfortline. Standaard auto zoals geleverd.
Inmiddels 34000 km gereden zonder al te grote problemen.
De passat is ruim in interieur en kofferbak. Vind ik heel prettig, met grote kinderen 185 + op de achterbank.
De prestaties die geleverd worden zijn voor mij voldoende.
Het is jammer dat met 140 km/u op de klokken het echt lekker rijdt. Benzine verbruik, veelvuldig op cruise control op lange stukken 8,0 l/100km snelwegen en 7,0 l/100 km op de binnenwegen. Gemiddeld verbruik schommelt tussen 8,0 en 9,0 l/100 km.
Het enige probleem, maar dan ook een hardnekkige, is de versnellingsbak welke met ’ koude temperaturen’ ,vanaf 15 Celsius en minder maar moeilijk van en naar de 2e versnelling schakelt, ook dunnere olie biedt daarbij geen soelaas. De dealer vindt dit een constructie gebonden mankement en doet hier zodoende niets aan. Er kan niets mee gebeuren is zijn commentaar, de tijd zal het leren.