Volkswagen Jetta 1.6 Comfortline (2006)

Volkswagen Jetta 1.6 Comfortline (2006)

UitvoeringJetta 1.6 Comfortline
Bouwjaar2006
Jaar van aanschaf2006

De VW Jetta comfortline is uitgerust met een Businessline pakket ( Navi + wisselaar, groot MFD, stuurwielbediening, 8 speakers autotelefoonvoorbereiding ) + als extra opties;
licht en zicht pakket ( regensensor + aut. rijverlichting )
parkeersensoren + 17 ’ RS 6 velgen.
Ik zocht namelijk een wagen met veel opties, ruim, van VAG bodem en MAX 30000 Euro !
Vandaar de lichte motor met de diverse paketten. + uiterlijk Jetta >> TOP !!

De wagen bevalt zeer goed, weinig rijgeluid + sportief met veel comfort (mede door de velgen)
De afwerking staat op hoog nivo + comfort (door alle aanwezige opties) is zeer goed en alles werkt in de praktijk zeer goed & makkelijk.
Erg tevreden ben ik over de motor de standaard 1.6 >> rijdt zeer vlot en is stil en zuinig maar ik mis wel de zesbak (die ik in mijn prive Touran wel heb)
De wagen maakt bij hoge snelheid net teveel toeren.

Verder is de wagen zeer ruim,voldoende zitruimte en een zeer grote kofferbak.
Geluid van de RNS300 is perfect met de 8 speakers (sprankelend en diep)
Navi met MFD middendisplay en stuurwielbediening werkt erg comfortabel.
Erg leuk is dat de wagen veel verwart wordt met de VW Passat (iedereen zegt dat ik een mooie Passat hebt)
Zelf vind ik de achterzijde erg gelikt met de LEDverlichting !

Conclusie; zeer goede & praktische & ’no nonsens’ wagen die niks te wensen overlaat
####################################################################################
Even een update na ruim 40000km:

De wagen rijdt nog steeds uitstekend, snel, zuinig & stil !
Ondertussen WERKELIJK nog niks aan de wagen gehad,
gewoon een 30000 beurd en een keer een lekke band,
maar verder verkeert de wagen in nieuwstaat.

Iedereen schrikt van de ruimte >> werkelijk zeer ruim >> Passatruimte.
Passagiers vinden de wagen ook achterin goed zitten.
De combinatie comfortline met Bussinespakket maakt het een een zeer aangename werkauto die niks te wensen overlaat ( ik gebruik ook alle opties dagelijks )

De wagen rijdt gemiddeld 1 op 14 in de stad en op de weg.
Het lijkt of de wagen steeds sneller en gretiger op het gaspedaal reageert.
Jammer dat het geen 6bak is ivm met hoge toerental boven de 130km/uur.

Conclusie >> De wagen is ECHT een TOPPER !! eindelijk een echte VOLKSWAGEN (waardig)
Als ik weer een wagen moet kiezen onder de 30000 Euro >> dan kocht ik weer precies dezelfde wagen met dezelfde opties !!

NB; Op elke bekeuring die ik krijg staat Volkswagen PASSAT !!!!!????? ;-)

-De navigatie cd weigerde te werken met de navi ( navi vervangen )
-Wisselaar wordt vaak niet herkent ( wordt nog aan gewerkt )
-Ik vind de deuren erg blikkerig opengaan ( sluiting wordt nagekeken )
############################################################################
Update:
-wisselaar vervangen door orginele USB-aansluiting in armsteun.
Werkt geweldig & kan bijna 600 MP3 nummers afspelen verdeeld over 6 mappen ( bijna 2,5 GIG ) met elke universele USB stick ( bijna onbeperkt muziekplezier )
De bediening werkt hetzelfde als de wisselaar ( dus ook stuurwielbediening )

Verder is de wagen PROBLEEMLOOS !!

9,5