Volkswagen Jetta 1.4 16V TSI 170pk Comfortline (2007)
| Uitvoering | Jetta 1.4 16V TSI 170pk Comfortline |
| Versnellingen | 6, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2007 |
| Jaar van aanschaf | 2007 |
| KM-stand bij aanschaf | 25 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
Na veel wikken en wegen en veel proefrijdenin auto’s van diverse merken uiteindelijk gekozen voor een VW Jetta Comfortline 1.4 TSI 170 Pk/DSG. Heb sinds half januari 2007 2600 km gereden en (nog) geen spijt van mijn aankoop. Werkelijk sublime motor en dito automaat bij een relatief bescheiden gebruik (13km/ltr).
Supersnel, altijd bij de les en een goede en comfortabele wegligging. Heb bewust gekozen voor een Comfortline na proefrijden in een Sportline. Naar mijn smaak is een Sportline voor dagelijks gebruik te hard geveerd en soms oncomfortabel. Mijn Jetta is zeer compleet uitgerust Xenon licht/el.sportstoelen/schuifdak/LM wielen 16 inch(bewust)/PDC/lederen sportstuurwiel/alarm/enz.
DSG automaat is ook met de hand te schakelen doch gezien de souplesse van motor en automaat vergeet je dit heel snel en laat de automaat het werk doen.
Wat mij stoort: geen stootlijsten op deuren/geen instaplijsten deurdorpels/goedkoop plastic stuur/geen autoradio standaard/relatief veel bandengeruis/lichte rammel in L.voordeur.Heb altijd in auto’s van 2 ltr of meer gereden doch deze TSI met DSG automaat is van een geheel andere statuur. Muisstil en supersnel. Grote klasse.
Geen
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Volkswagen Jetta 1.4 TSI DSG Highline (2010)

Volkswagen Jetta 2.0 TDI 140pk Comfortline (2007)

Test: Mitsubishi Lancer - Volvo S40 - Volkswagen Jetta

Toyota Corolla - Volkswagen Jetta - Vergelijkende Test