Volkswagen Golf 2.0 TDI 170pk GTD (2010)
Uitvoering | Golf 2.0 TDI 170pk GTD |
Bouwjaar | 2010 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
Introductie
Zoals een aantal andere mensen ben ik de gelukkige persoon die weer eens een adere auto voor mijn werk mag uitzoeken. Mijn huidige auto gaat er in Juni uit en heeft dan 200000km gereden in 3 jaar en 3 maanden. Ik ben dus een redelijke veel gebruiker dus.
In mijn overweging om een nieuwe auto te kiezen, heb ik verschillende auto's bekeken. O.a. een Kuga en de nieuwe mini countymen. Helaas worden deze laatste twee niet door de lease maatschappij geaccepteerd. Te veel fun was de omschrijving. Echter in beide gevallen zou het gaan om de 2 wiel aangedreven versie, welke gewoon in mijn optiek concurreerd met een Scenic of en Zafira.
Verder kwam ik dan tot de Golf GTD en een BMW 1 serie met de huisige sportpakket aanbieding. Ook hier had de lease maatschappij weer eea in de pap te brokkelen. Men kijk namelijk naar opties. In het verhaal opties is maximaal door de berijder te besteden een maand bedrag van euro 50,-. Echter omdat de bmw ipv uitvoeringen werkt met pakketten, dan zijn dat tevens dus opties. Ondanks dat de bmw middels een fantastische offerte door de Bmw dealer Dusseldorp in Epse een euro 3000,- in aanschaf goedkoper was, werd de optie situatie met euro 50 overschreden en dat mocht niet de bedoeling zijn.
Dan de Golf GTD. Deze komt bij Huiskes Kokkler weg. Het wordt een witte uitvoering. De spiegel kappen laat ik in de zelfde kleur spuiten als de gril onder in de bumper, anthrazit. Verder is de auto voor zien van de volgende opties;
Advance pakket met oa Xenon, PDC, regen en lichtsensor etc
Park Assist (dat was maar euro 100 icm advance pakket)
Led achterlichten
Alumium instaplijsten Golf R line
Opbergpakket
Volkswagen sound systeem met Dynaudio
Licht en zichtpakket I en II
In juni komt de auto en dan zal ik erop terug komen wat mijn rijervaring is.