Volkswagen Golf 1.9 TDI 90pk Comfortline (1999)
| Uitvoering | Golf 1.9 TDI 90pk Comfortline |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 1999 |
| Jaar van aanschaf | 2009 |
| KM-stand bij aanschaf | 198.000 km |
| KM-stand laatst | 205.000 km |
Aanschaf VW Golf 4 TDI
Na lang zoeken naar een golf 4 diesel. En een aantal auto's te hebben gezien en proef gereden. Ben ik eindelijk gestuit tegen een Volkswagen Golf 4 TDI uit 1999.
Bij de proefrit werd al snel duidelijk dat de vorige eigenaar er perfect mee om was gegaan. Geen krasje te bekennen, onderhoudsboekjes aanwezig en de auto reed gewoon perfect.
Na afscheid te hebben genomen van me oude auto die ik inruilde. En toen alle papieren waren gefixd, was het zover. Ik rijd vanaf nu in een Golf.
Nu heb Ik de auto inmiddels een week, en ik ben nog op geen enkel minpunt gestuit. De auto heeft een perfecte wegligging, krachtige motor en zit comfortabel. Ook is de auto erg zuinig.
Totzover mijn eerste revieuw.
Eerste grote beurt
Ik heb de auto nu inmiddels een tijd, en dacht even een update plaatsen.
De auto bevalt mij nog steeds erg goed. Ik heb weinig minpunten kunnen ontdekken. De minpunten die er optraden waren eenvoudig zelf te repareren.
Afgelopen week ging het voorgloei lampje ineens knipperen, even later werd mij verteld dat mijn remlichten niet zouden werken. Even langs de garage, en aangezien de auto toch een beurt nodig had die er meteen bijgedaan.
Het probleem was eenvoudig te verhelpen door de remschakelaar te vervangen, dit heeft mij ongeveer 10 euro gekost.
Ik heb zelf de afgelopen tijd ook een aantal dingen veranderd aan mijn auto om het uiterlijk een beetje aantepassen. Ik heb nu bijvoorbveeld de kont van me auto kaalgemaakt en blauw spiegelglas erin geplaatst. Dit vind ik een rustiger gevoel geven.
Samengevat ben ik nog steeds harstikke tevreden met de auto.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker
PRIVATE LEASE Volkswagen Golf

Test: Volkswagen Golf GTI Edition 25 - na vier jaar werd Golf 4 GTI wel leuk

Deze Volkswagen Golf R32 is een ingetogen beest - In het Wild

Volkswagen Golf R32 (2003) vs. Alfa Romeo 147 GTA (2003) - Dubbeltest dikke youngtimers met V6

VW Golf R 20 jaar, wat betaal je voor een R32?