Volkswagen Golf 1.9 TDI 100pk Pacific (2003)

Volkswagen Golf
Volkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen Golf - interieurVolkswagen Golf - interieur

UitvoeringGolf 1.9 TDI 100pk Pacific
Bouwjaar2003
Jaar van aanschaf2005

De 100 PK TDI van Volkswagen is een lekkere motor, met veel trekkracht onderin. Ten opzichte van de 90 PK is het karakter gewoon al sportief te noemen. De brede banden, kuipstoelen en het sportonderstel waarmee de Pacific is uitgerust helpen dit plaatje compleet te maken. De Xenonverlichting is in het donker een verademing, voor mij niets anders meer. Op papier is het verbuik van de 100 PK versie lager dan de 90 PK versie. M.i. moet dit mogelijk zijn, helaas heeft mijn rijstijl ook een sportief karakter en gebruik ik de trekkracht van de motor ook. Maar ook dan is 1:17 eenvoudig haalbaar.

Kapot stadslicht. In combinatie met xenon niet meer zelf te vervangen, de ene dealer rekent alleen het lampje (€ 7,99), de andere dealer rekent ook 50% het werkloon voor het erin zetten (€ 19,03 incl. lampje). Wellicht zijn er ook nog dealers die 100% rekenen, waardoor het vervangen van een stadslicht op ruim € 27,- zou komen. Mijn advies; niet naar de grote dealers (omdat die toevallig in de buurt van je werk zit), maar gewoon naar je eigen plaatselijke dealer waar je al het onderhoud laat doen. Vraag in ieder geval van tevoren wat je kwijt zult zijn.

6,5

PRIVATE LEASE Volkswagen Golf