Volkswagen Golf 1.6 TDI 105pk BlueMotion Technology Comf. (2010)
Uitvoering | Golf 1.6 TDI 105pk BlueMotion Technology Comf. |
Bouwjaar | 2010 |
Jaar van aanschaf | 2011 |
Jammer dat ik hem weer in moest leveren
Heb deze auto een maand gehad en in totaal zo'n 4000km mee gereden. Wat een heerlijke auto! Mijn ouders reden vroeger altijd Golf en die was altijd karig uitgerust en een van de meest doorsnee auto's die je kan bedenken. Nu is dat laatste misschien nog zo, maar als je er in zit waan je je in een grote luxe auto.
Het comfortniveau was nog wat hoger dan standaard, ik had namelijk wel gescheiden temp.regeling.
De auto zit goed. Ietwat harde stoel, maar dat is bij deze auto niet eens een heel groot probleem. Goed instelbaar allemaal. Hij rijd erg lekker en pittig. Wel oppassen voor bekeuringen, want zonder dat je er erg in hebt zit je zo aan de 150 waar je 120 wilt/mag ;). De auto lijkt aan de weg te kleven en dat rijdt erg leuk in scherpe bochten op knooppunten bijvoorbeeld. De auto rijd fenomenaal vind ik. Ietwat veel bandengeruis wellicht, maar dat zou op te lossen zijn met een ander setje.
De uitrusting was heel goed. De radio was de RNS310. Geluid was goed, bluetooth werkt perfect, harddisk aansluiten was geen probleem. Navigatie had wat beter gekunt, die mist wat features, maar deed op zich wat ie moest doen.
Minpuntje.... ik miste een regensensor en de auto is verder heel saai om te zien. Maar dat is wat je weet als je Golf rijdt.