Volkswagen Golf 1.6 CL (1990)
Uitvoering | Golf 1.6 CL |
Bouwjaar | 1990 |
Jaar van aanschaf | 2013 |
onverwoestbare felrode Volkswagen Golf
Ik rijdt nu al 5 maanden in deze fijne golf.De auto rijd gewoon super en komt goed mee met het verkeer.
De Golf heb ik begin mei gekocht bij een autobedrijf. De eigenaar van de garage heeft er zelf meer dan een jaar in gereden en is goed onderhouden. Zo zijn recent de koppeling en schokdempers voor vervangen.
Bij aankoop was het schuifdak al dichtgekit. Dit vond ik maar niks dus heb het schuifdak vervangen voor een nieuwe. Helaas blijkt deze na de laatste gigantische regenbui nog niet helemaal waterdicht te zijn. Hier moet nog even naar gekeken worden. Ook merkte ik dat er bij regen water langs het koppelingspendaal naar binnen komt. Voorlopig staat er een bakje van de Chinees onder de koppeling als de auto stilstaat. natuurlijk wordt dit binnenkort opgelost.
De golf is nog volledig orgineel,inclusief de VW Alpha radio(zonder cassette of cd).De extra opties waren destijds het 'Pasadena' pakket, Ronal velgen en spatlappen. Dit maakt de auto toch wat meer compleet. Meer heb je ook eigenlijk niet nodig, wat er niet op zit kan niet kapot. De Golf blijft verder ook helemaal orgineel. Behalve de Nokia handsfree set, die heb ik wel ingebouwd. Zonder kan ik niet.
De Golf wordt dagelijks gebruikt en rijdt gewoon goed, elke dag weer. Ik wil er nog jaren mee rijden daarom onderhoud ik hem goed en rij er netjes en rustig mee.